Skip to main content

MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts. Hieronder een opsomming van alle mogelijkheden. Wilt u nog gemakkelijker van onderstaande online mogelijkheden gebruik maken en het liefst via uw mobiele device of telefoon maar niet telkens opnieuw in te hoeven loggen bij MGN via digID? Maak dan gebruik van de app MedGemak (gratis te downloaden in de App store of Google store). Voor meer inormatie hiervoer klikt u in het menu bij 'zorg' en dan 'handige sites'.

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Herhaalrecept

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Berichten

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier (per 1 juni 2020). Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van onderzoeken (per 1 juni 2020).

Toegang aanvragen

Als u nog geen toegang heeft tot MijnGezondheid.net dan kunt u dat hier aanvragen.

Vraag TOEGANG aan

Inloggen

Als u zich heeft aangemeld zal de praktijk uw inlog activeren. U krijgt daar een bevestiging van per e-mail. Daarna kunt u inloggen.

Instructies   Nu inloggen

Video met uitleg