Skip to main content

Welkom

Hartelijk welkom op onze website en welkom binnen onze praktijk. Wij zijn een hecht en klein team en hebben een missie: tevreden en gezonde patiënten en hulpverleners!

Zorgtaken verschuiven en de werkbelasting op de zorg neemt toe. Hierdoor zullen wij gezamenlijk besluiten op welke wijze wij u het beste van dienst kunnen zijn binnen onze praktijk. Dat kan bij de doktersassistente, de praktijkondersteuner somatiek (POH-S), de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), de huisarts in opleiding of uiteraard bij de huisarts zijn. Bij wie dan ook, ieder van ons streeft naar persoonlijke aandacht, menselijkheid en een hoge patiënttevredenheid. Tot ziens!

Openingstijden

De praktijk is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 uur. Op donderdag van 8:00-13:00 uur. Op donderdagmiddag van 13:00-17:00 uur wordt de praktijk, uitsluitend in geval van spoed, waargenomen door huisartspraktijk M.J. Bakker. Buiten deze openingstijden kunt u, uitsluitend in geval van spoed, telefonisch contact opnemen met de huisartsenpost Zoetermeer: 079-3431600.

Coronavirus

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Ga dan naar thuisarts.nl, rijksoverheid.nl of rivm.nl.