Skip to main content

Medewerkers

Artsen

 • Dokter Luijendijk

  Huisarts (BIG 29916145701)
  Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

  Welkom in de praktijk!

  Ik ben Job Luijendijk, geboren en getogen in Zoetermeer. Ik kom uit een echt artsen-gezin waarbij mijn moeder vele jaren werkzaam is geweest als jeugdarts in Zoetermeer. Mijn vader is huisarts in hart en nieren en inmiddels de langst zittende praktijkhoudend huisarts in Zoetermeer. Mijn jongere zus is tevens huisarts en zal zeer waarschijnlijk mijn vader opvolgen in de wijk Seghwaert. Tot slot heb ik nog een oudere broer die als enige binnen het gezin als afwisseling heel iets anders is gaan doen.

  Van 2004-2012 heb ik Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden waar ik in 2012 mijn artsenbul gehaald heb. Na mijn artsexamen heb ik enkele jaren als basisarts op de Spoedeisende Hulp in Schiedam gewerkt. Vervolgens heb ik de huisartsopleiding doorlopen vanuit het Erasmus MC Rotterdam waarbij ik ervaring heb opgedaan binnen de huisartsenpraktijk, de psychiatrie en de ouderenzorg.

  Sinds 2016 ben ik huisarts en heb ik 6 jaar als waarnemend huisarts gewerkt in vele huisartsenpraktijken. Hoofdzakelijk in Rotterdam alsmede bij mijn vader in Zoetermeer. Als waarnemend huisarts heb ik een rijke ervaring opgedaan door te werken met uiteenlopende patiënten-populaties in diverse (achterstands)wijken met een grote diversiteit aan culturele- en psychosociale achtergronden- en problematiek. Zo heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een compleet huisarts in de volle breedte van het vak. Daarbij had ik een sterke wens om uiteindelijk een eigen praktijk te starten. Ik ben dan ook ontzettend blij met de kans die ik heb gekregen om de praktijk van dokter Beckmann te kunnen overnemen.

  Ik ben getrouwd en vader van 2 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd doe ik onder andere graag aan fanatiek (marathon)hardlopen.

  Tot ziens in de praktijk!

Praktijkondersteuner somatiek en assistentes

 • Tamara Stevens

  Praktijkondersteuner somatiek
  Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend en soms ook op vrijdagochtend
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  In 2010 heb ik de HBO opleiding Dier- en Veehouderij afgerond. Na een korte periode van twijfel over de juiste baan adviseerde mijn vader, voormalig dokter Stevens, mij om een keer met de praktijkondersteuner somatiek (POH-S) mee te lopen. Dit vond ik toen zo leuk dat ik besloot om de opleiding voor POH-somatiek in Rotterdam te gaan volgen. In 2012 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Ik behandel en begeleid mensen met Diabetes Mellitus type 2, mensen met doorgemaakte hart- en vaatziekten, mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, mensen met Astma en COPD. Ook kunt u bij mij terecht als u wilt stoppen met roken.

  In mijn vrije tijd ben ik vrijwilligster bij de egelopvang in Zoetermeer of ben ik in de natuur te vinden met mijn Canon apparatuur om dieren en planten op de foto te zetten.

 • Irma van Tol

  Assistente
  Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Graag stel ik mij even voor. In 2010 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald en sindsdien ben ik werkzaam als doktersassitente. In 2020 ben ik begonnen in deze praktijk waar ik het erg naar mijn heb. Naast de 4 dagen die ik in de praktijk te vinden ben heb ik het altijd wel druk. Sinds 2022 heb ik een hobby gevonden in de fotografie. Zowel voor als achter de camera vind ik het erg leuk om foto's te maken. Daarnaast vind ik tennis een leuke sport en vind ik het heerlijk om te koken en te bakken.

 • Jeanine van der Geer

  assistente
  Aanwezig op maandag en woensdag
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ik ben Jeanine en werk vanaf 2014 als doktersassistente. Eerder heb ik al van 2015 tot 2018 in deze huisartspraktijk gewerkt om na enkele jaren in 2021 weer terug te zijn gekomen op maandag en woensdag. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons. Tot ziens in de praktijk!

Praktijkondersteuner ouderenzorg

 • Susan Wennekes

  Praktijkondersteuner ouderenzorg

  Volgt.

Praktijkondersteuners GGZ

 • Hilda Borgmeijer

  Praktijkondersteuner GGZ
  Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag
 • Youri Helderman

  Praktijkondersteuner GGZ
  aanwezig op dinsdag en donderdag
 • Susanne Immers

  Praktijkondersteuner jeugd
  Aanwezig op dinsdag en donderdag
 • Iris de Wolf

  praktijkondersteuner jeugd
 • Claudia van Teulingen

  Praktijkondersteuner GGZ
 • Daniëlle Steentjes

  Praktijkondersteuner GGZ