Skip to main content

Praktijk open voor nieuwe patiënten

Per 1 januari 2024 is de praktijk weer opengesteld voor de inschrijving van nieuwe patiënten. Wilt u zich inschrijven bij ons in de praktijk, vul dan bij voorkeur eerst het online inschrijfformulier in op de website of neem telefonisch contact op met onze assistente. 

Website vernieuwd!

Zoals u ziet is onze website geheel vernieuwd. U kunt voortaan online veel zaken regelen, u kunt bijvoorbeeld online een afspraak maken, maar ook voor het doorgeven van een adreswijziging kunt u de website gebruiken. Wel zo makkelijk! Kijkt u hiervoor eens bij 'online regelen'. 

Praktijkovername

Zoals u inmiddels op de hoogte bent gebracht heb ik, Job Luijendijk, de praktijk per 1 januari 2023 overgenomen van dokter Beckmann. Wij als team wensen hem veel succes en geluk met zijn carrière-switch! Ook dokter van Gorp heeft de praktijk per 1 januari verlaten.
 
Vanaf nu sta ik voor u klaar voor uw gezondheidsproblemen en/of medische vragen. De organisatie van de huisartspraktijk zal in de basis hetzelfde blijven zoals u afgelopen jaren gewend was. Ik ben iedere doordeweekse dag aanwezig met uitzondering van donderdagmiddag waarop u, uitsluitend in geval van spoed, contact kunt opnemen met collega Huisartspraktijk M.J. Bakker.
 
In de toekomst zou ik graag huisartsopleider willen worden en zal er tegen die tijd dus ook een huisarts in opleiding in de praktijk werken. 
 
Hartelijke en gezonde groet,  
Job Luijendijk