Skip to main content

MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts. Hieronder een opsomming van alle mogelijkheden. Nog niet alle mogelijkeheden zijn beschikbaar:

Afspraken

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatiepaspoort uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Berichten

Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Dit is nog niet beschikbaar.

Dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

Dit is nog niet beschikbaar

Labuitslagen

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van onderzoeken.

Dit is nog niet beschikbaar.

Toegang aanvragen

Als u nog geen toegang heeft tot MijnGezondheid.net dan kunt u dat eenmalig hier aanvragen.

LET OP!! Vul uw mobiele nummer in.

VRAAG TOEGANG AAN

Inloggen

Als u zich heeft aangemeld zal de praktijk uw inlog activeren. U krijgt daar een bevestiging van per e-mail. Daarna kunt u inloggen.

Instructies   Nu inloggen

Video met uitleg