Corona virus

Neem gerust zoals u gewend bent bij vragen/problemen telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden uw hulpvragen dan waar mogelijk telefonisch of per e-consult (MGN). Online afspraken maken is door de pandemie tijdelijk niet mogelijk. Indien u klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn etc. heeft, dan is een negatieve PCR test (of een zelftest; geldigheid maximaal 48 uur) verplicht voordat u de praktijk betreedt of ons spreekuur bezoek (uitgezonderd spoed).

U wordt voortaan zeer vriendelijk verzocht om bij uw bezoek aan de praktijk een mond-neusmasker te dragen. Wij zullen u voorlopig geen hand geven in verband met hygiene. Bij binnenkomst van de praktijk kunt u uw handen aan de desinfectiezuil ontsmetten, wij stellen dit op prijs. 

Heeft u algemene vragen over het corona virus? Ga dan naar thuisarts.nl of rivm.nl

Welkom

Hartelijk welkom op onze website en welkom binnen onze praktijk. Wij zijn een hecht en klein team en hebben een missie: tevreden en gezonde patienten en hulpverleners!

Zorgtaken verschuiven en de werkbelasting op de zorg neemt toe. Hierdoor zullen wij gezamenlijk besluiten op welke wijze wij u het beste van dienst kunnen zijn binnen onze praktijk. Dat kan bij de huisartsassistente, de spreekuurondersteuner huisarts (SOH), de praktijkondersteuner somatiek (POH-S), de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), de arts in opleiding tot huisarts of uiteraard bij de huisarts zijn. Bij wie dan ook, ieder van ons streeft naar persoonlijke aandacht, menselijkheid en een hoge patienttevredenheid. Tot ziens!

Openingstijden

De praktijk is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 17:00 uur. Op donderdag van 8:00-13:00 uur. Op donderdagmiddag van 13:00-17:00 uur wordt de praktijk; uitsluitend in geval van spoed, waargenomen door huisartspraktijk Bakker. Buiten deze openingstijden kunt u, uitsluitend in geval van spoed, telefonisch contact opnemen met de huisartsenpost Zoetermeer: 079-3431600.

 

  • Huisartspraktijk Beckmann
  • Uiterwaard 5
  • 2716 VA Zoetermeer
  • 079-3214711
  • 079-3511925